Rüyada renkli taşlı yüzük takmak

Rüyada renkli taşlı yüzük takmak anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, kendisini çok yakında bazı güzel olayların içinde bulacağına, uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazanç ile hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştireceğine ve uzun yıllar boyunca mutlu ve sağlıklı olarak yaşayacağına, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine ve çok mutlu olacağına, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada renkli taşlı yüzük takmak gördüyseniz:

  • Güvenilir kişilerle vakit geçirmeniz bazı konulara açıklık getirebilir.

Rüyada renkli taşlı yüzük takmak yüzünün her daim güleceğine, maddi anlamda zayıflayacağına alamet eder.

Rüyada iri taşlı yüzük takmak huzurunun yerine geleceğine, eşlerin muhabbetinin artacağına inanılır.

Rüyada parmağına taşlı yüzük takmak sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada taşlı altın yüzük takmak büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine delalet eder.

Rüyada taşlı yüzük bulup takmak kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, dualarının kabul olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada taşlı gümüş yüzük takmak gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine tabir olunur.

Rüyada mavi taşlı yüzük takmak yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına, hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı taşlı yüzük takmak bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments