Rüyada dar yerde yatmak

Rüyada dar yerde yatmak iyi şartlarda yaşayacağına, hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına, kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına yorulur.

Rüyada dar yerde yatmak gördüyseniz:

  • Aslında çok fazla getirisi olacağını düşünmesenizde, belli konuların, belli fikirlerinizin veya daha önce anlattığınız şeylerin arkasında durmanız gerekiyor olabilir.

Rüyada dar bir yerde yatmak rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına delalet eder.

Rüyada dar yerde yatmak ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada dar yatakta yatmak o arkadaşından büyük yardımlar alacağına, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine inanılır.

Rüyada dar bir yerde yürümek bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine işarettir.

Rüyada dar bir yerde uyumak eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada dar yerden kurtulmak uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, stresten ve sinirden uzak bir hayat seçeceğine ve kendisine çok iyi baktığı, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dar bir yerde namaz kılmak her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada dar yerde olmak yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments