Rüyada dar bir yerde yatmak

Rüyada dar bir yerde yatmak dertlerin günden güne daha da artacağına, verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, işlerin yeni kapılar açacağına, huzurlu günler görüleceğine, başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine delalettir.

Rüyada dar bir yerde yatmak gördüyseniz:

  • Harcamalarınız oldukça artacaktır, dikkat edin.

Rüyada dar yerde yatmak doğruluktan ayrılmayacağına, maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine inanılır.

Rüyada dar bir yerde yatmak canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına alamet eder.

Rüyada dar yatakta yatmak huzurunun ve neşesinin bozulacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine rivayet eder.

Rüyada dar bir yerden geçtiğini görmek tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada dar bir yerden geçememek yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına ancak daha sonra atılacak akıllıca ve başarılı adımlar sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, umutsuzluğa düşeceğine işaret eder.

Rüyada dar bir yerden sürünerek geçmek büyük bir sorun yaşamasına neden olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dar bir yerden çıkmak helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendini dar yerde görmek kendi patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments