Rüyada dar yerde olmak

Rüyada dar yerde olmak sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, geleneklere aykırı ve islami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına, çok sevineceği olaylar yaşayacağına, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, ne yöne gideceğine karar veremeyen rüya sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada dar yerde olmak gördüyseniz:

  • Düşündüklerinizin gerçekleşmemesi sizi telaşlandırmasın kendinizi sakinleştirebilecek birşeyler bulmaya gayret etmelisiniz.

Rüyada kendini dar yerde görmek uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine, zor günlerin biteceğine rivayet eder.

Rüyada dar bir yerden çıkmak evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine, hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada dar bir yerde yürümek elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine, üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına inanılır.

Rüyada dar bir yerde uyumak işlerin düzeleceğine, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına inanılır.

Rüyada dar yerde sıkışmak hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, hayat içerisinde en zor anlarda bir çıkış yolu bulacağına alamet eder.

Rüyada kendini dar bir yerde görmek günden günde daha fazla stres yapacağına, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dar bir yerden sürünerek geçmek bol kazançlı bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, hayır getirecek bir yola girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada dar yerden geçememek başarılı bir kariyere sahip olunacağına, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına ve her zaman akıl yoluyla hareket edeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments