Rüyada dar tuvalet görmek

Rüyada dar tuvalet görmek geçecek güzel bir ömre, atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine, hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına, rahat yüzü göreceğine, sevdiğine kavuşacağına delalet eder.

Rüyada dar tuvalet gördüyseniz:

  • Enerji tüketici fiziksel aktiviteler mesela değişik sporlar yapmak, koşmak, bisiklete binmek için iyi bir zamandır.

Rüyada dar bir tuvalet görmek yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada dar tuvalet görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hayallerinin suya düşeceğine tabir olunur.

Rüyada dar bir tuvalete girmek çok büyük bir mutluluk duyacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına inanılır.

Rüyada dar tuvalete girmek yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada dar yerden kurtulmak doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, insanlar arasında çok saygın bir kişi olacağına delalettir.

Rüyada dar yolda araba sürmek hem insanların sevgisini ve saygısını kazanacağına, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına delalet etmektedir.

Rüyada dar yerde yatmak mal ve para sahibi olacağına, yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine delalettir.

Rüyada dar sokaklarda koşmak ailesiyle beraber uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments