Rüyada dar mekan görmek

Rüyada dar mekan görmek allah tarafından müjdeli ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada dar mekan gördüyseniz:

  • Uzun zamandır ertelemeye veya halı altına itmeye çalıştığınız bir konu, siz ilgilenene kadar peşinizi bırakmayacağa benziyor.

Rüyada dar mekan görmek işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada mekan değişikliği görmek aydınlık bir geleceğe sahip olacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada lüks mekan görmek eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine, bedenen ve ruhen dinleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada ferah mekan görmek başarılarının hiçe sayılacağına, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına işarettir.

Rüyada tarihi mekan gezmek kendi hayatının dışında çevresindeki insanların yaşamlarında pek çok musibete şahitlik edeceğine, rüya sahibinin bu sayede daha rahat bir hayata kavuşarak yüzünün de güleceğine delalettir.

Rüyada tayyi mekan görmek hayatının olumlu yönde devam edeceğine, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine rivayet eder.

Rüyada güzel bir mekan görmek yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada aynı mekanı görmek iş projelerinin gerçek olacağına, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments