Rüyada güzel bir mekan görmek

Rüyada güzel bir mekan görmek ne yaşarsa yaşasın dimdik ayakta kalmayı başaracağına, lüksünün artacağına, kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, artık daha dikkatli davranacağına, evlerine dünürcü geleceğine, sağlıklı ve zinde olacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine tabir olunur.

Rüyada güzel bir mekan gördüyseniz:

  • Uzak bir yerden kötü haber ya da haberler almanız olasıdır.

Rüyada güzel mekan görmek alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada güzel bir mekan görmek hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, bu sayede sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, diplomalı kimse olacağına işaret etmektedir.

Rüyada lüks mekan görmek hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına ve huzurlu günler geçirileceğine, kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına inanılır.

Rüyada beyaz mekan görmek anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine ve aşılan engellerin ardından çok beğenilen ve sevilen bir projenin sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada tayyi mekan görmek rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada mekan yatak görmek rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine delalet eder.

Rüyada mekan açmak uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine alamet etmektedir.

Rüyada tarihi mekan görmek hasta kimselerin iyileşme sürecine gireceklerine, geçimsizliklerin bitip, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments