Rüyada dar bir yerden sürünerek geçmek

Rüyada dar bir yerden sürünerek geçmek bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine, hayatını ailesine adayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, hayatını kazanırken keyif alacağına, kötülüklerden uzaklaşacağına, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına delalettir.

Rüyada dar bir yerden sürünerek geçmek gördüyseniz:

  • Belli anlaşmaları veya ekonomik başlıklı konuları ilgilendiren alanlarda tartışmalı ortamlara girmekten kaçınmalısınız.

Rüyada dar bir yerden sürünerek geçmek sorunların kısa süre içinde biteceğine, ele geçen kazancın artacağına işaret etmektedir.

Rüyada çok dar bir yerden geçmek hayatının bir anda renkleneceğine, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine yorulur.

Rüyada çok dar yerden geçmek maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına yorulmaktadır.

Rüyada dar yerden geçmek çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, iş ve zaman kaybına uğrayacağına işarettir.

Rüyada dar bir yerden geçmek aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına, rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine yorulur.

Rüyada dar yollardan geçmek refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine rivayet eder.

Rüyada dar kapıdan geçmek verilen emeklerin boşa çıkmayacağına, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına ve dertlerin sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada dar pencereden geçmek büyük bir kazanca sahip olacağına, bu sayede büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments