Rüyada kendini dar yerde görmek

Rüyada kendini dar yerde görmek çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, aydınlık bir geleceği doğru adım atılacağına, meslek hayatında istediği rütbeye erişeceğine, sıhhate ve saadete kavuşacağına, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına alamet eder.

Rüyada kendini dar yerde gördüyseniz:

  • Ani hareketlerden kaçınmalısınız.

Rüyada dar bir yerden geçmek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına, duaların ve tövbelerin kabul olacağına işaret eder.

Rüyada dar yerden geçmek işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine işarettir.

Rüyada çok dar bir yerden geçmek iyileşme göstereceğine, kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada dar bir yerde kalmak anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, problemlerin dağ gibi büyüyeceğine alamet eder.

Rüyada dar bir yerden geçememek allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına işaret eder.

Rüyada dar yerde yatmak sıkıntılarının sona ereceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, yakın zamanda rahat edeceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada dar yerden geçtiğini görmek rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine ve tüm hayatının neredeyse çalışmak olacağına, yaşam içinde karşılaşılan problemlerin biteceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile hayırlı bir birliktelik yaşanacağına delalet eder.

Rüyada dar bir yerde yatmak ancak daha sonra yaşanacak bazı hayırlı olaylar sayesinde durumların düzeleceğine, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments