Rüyada dar tünelden geçmek

Rüyada dar tünelden geçmek uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, rahat bir dönem yaşanacağına, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer allah’ın izni ile düzeleceğine, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına işarettir.

Rüyada dar tünelden geçmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz son zamanlarda yaptığınız kaprisler yüzünden sizden biraz şikayetçi olmaya başlamış olabilir.

Rüyada dar tünelden geçmek sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine delalet eder.

Rüyada dar bir tünelden geçmek işlerinin hiçbir zaman aksamayacağına, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine yorulmaktadır.

Rüyada dar bir tünele girmek bereket ve rahat içinde yaşayacağına, girilen işlerden büyük zarar edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada karanlık tünelden geçmek bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada trenle tünelden geçmek var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada tünelin içinden geçmek işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına işarettir.

Rüyada tünel geçmek iş hayatında ve akrabaları arasında saygınlığının artacağına, ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına işarettir.

Rüyada tünellerden geçmek kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments