Rüyada damadı öpmek

Rüyada damadı öpmek hayırlı ve güzel günler göreceğine, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, değerli gayrimenkullere sahip olunacağına, insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına delalettir.

Rüyada damadı öpmek gördüyseniz:

  • İşe biraz ara vermeniz, size ne yaptığınız, ne yapmak istediğiniz veya nasıl ilerleyeceğinizi anlamanız için zaman kazandırabilir.

Rüyada damadını öpmek mevcut konforunun da devam edeceğine, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına tabir olunur.

Rüyada damadı öpmek hayatı boyunca rahat yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine işaret etmektedir.

Rüyada damadın yüzünü görmemek belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına yorulmaktadır.

Rüyada ölü damat görmek başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına işarettir.

Rüyada kızını ve damadını görmek isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, malına gelecek zarara delalet eder.

Rüyada eşini damat olarak görmek hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, aile hayatının kötüye gideceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına işarettir.

Rüyada gelin ve damadı görmek hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliyi damatlıkla görmek işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments