Rüyada kızını ve damadını görmek

Rüyada kızını ve damadını görmek çok iyi kazançlar elde edileceğine, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına, sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına ve büyük kazanç elde edeceğine, yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, yanlış adımlar atacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kızını ve damadını gördüyseniz:

  • Hoşnutsuz kişiler veya her konuda suçu başkalarına atmak isteyenler rahatsız edici bir atmosfere neden olabilir.

Rüyada damadını ve kızını görmek özel yaşamında da beklenmedik iyi gelişmeler sayesinde yalnızlıktan kurtulacağına, en doğru şekilde öğreneceğine delalet etmektedir.

Rüyada kızını damadını görmek varolan borçların yakında ödeneceğine, kazancının ve zenginliğinin artacağına inanılır.

Rüyada kızını ve damadını görmek uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, sağlık sorunları ile dolu bir dönem geçirileceğine delalettir.

Rüyada başkasını damatlıkla görmek sağlığının yerine geleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine işaret eder.

Rüyada kardeşini damat olarak görmek bol kazançlı bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, ettiği duaların allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada damat traşı görmek sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine, akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine alamet eder.

Rüyada damadının namaz kıldığını görmek çok büyük bir proje ortaya koyacağına, öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına delalet etmektedir.

Rüyada düğünde gelin ve damat görmek büyük üzüntüler yaşayacağına ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, harcamaların yoğunlaşmasıyla kişinin borçlarının da fazlalaşacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments