Rüyada damadını öpmek

Rüyada damadını öpmek kurulu bir düzenin sağlanacağına, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, yüzünün de yerlere düşeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine, yaşamın daha kolay hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada damadını öpmek gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız veya yakın çevrenizle ilişkilerinizi sorgulayabilir, verdiğiniz ölçüde karşılık görüp görmediğiniz sorusuna cevap arayabilirsiniz.

Rüyada damadı öpmek sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine inanılır.

Rüyada damadını öpmek maneviyatın da zenginleşeceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine rivayet eder.

Rüyada gelin ve damadı görmek projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada damadı dövmek küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine delalet eder.

Rüyada damat dövmek yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına delalet eder.

Rüyada damatlık almak çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bu ilişkinin devamında çok büyük bir karar alınacağına, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada sevgiliyi damat görmek kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanımadığın gelin damat görmek daha çok saygı ve destek göreceğine ve el üstünde tutulacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments