Rüyada damadın yüzünü görmemek

Rüyada damadın yüzünü görmemek her zaman çok mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine, hile ile mal elde edeceğine, sevilen ve sayılan biri olunacağına, akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına, üzerinde durmaya bile değmeyeceğine, hayatına yeni bir yön vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada damadın yüzünü görmemek gördüyseniz:

  • Aşırı hırslı davranmanız durumunda borçlanmanız gerekebilir.

Rüyada damadın yüzünü görmemek kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, sevindirici olaylar yaşayacağına delalettir.

Rüyada damadın yüzünü görmek sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, aile içindeki huzurunu ve iyi halini kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah damatlık giymek kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine işarettir.

Rüyada damadı görmek karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına ve zorluklar karşısında kendisine inancını tazeleyerek mücadele vermeye devam edeceğine, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine işaret eder.

Rüyada mutsuz damat görmek sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına ve uğradığı tüm zararı bu kişiden geri isteyeceğine inanılır.

Rüyada kızını ve damadını görmek huzurlu günlerin geleceğine, ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına alamet eder.

Rüyada kendini damat görmek atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, ömrün uzun olmasına delalettir.

Rüyada damadı olduğunu görmek bayram tadında bir ömür geçireceğine, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments