Rüyada beton sıvamak

Rüyada beton sıvamak işinden geri kalacağına, bu durumun tüm düzenini, planlarını, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına, ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine alamet etmektedir.

Rüyada beton sıvamak gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizin duygusaldan çok fiziksel ağırlıklı olmaları mümkündür.

Rüyada beton sıvamak tartışmaların yakın zaman içinde ve zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına delalettir.

Rüyada ev sıvamak eline geçen kazancı boşa harcayacağına, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına yorulur.

Rüyada kolları sıvamak çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada çamurla duvar sıvamak kendi işinin başına geçeceğine, yolunda çıkacak güçlüklerle daha iyi mücadele etmek için kendisini eğitip, donatacağına delalettir.

Rüyada evin duvarını sıvamak herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, bu sayede rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine yorulur.

Rüyada çamurla ev sıvamak gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına, ilerleyen günlerin kişi için herhangi bir sıkıntı olmadan keyifli olacağına yorulur.

Rüyada evi çamurla sıvamak eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına, alınan bir haber ile moralinin bozulacağına alamet eder.

Rüyada çamur sıvamak yaptığı hatalardan dolayı çektiği üzüntüye ve kırdığı kalpleri kazanmak için çabalayacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments