Rüyada çatı aktarmak

Rüyada çatı aktarmak her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine, zengin bir hayat süreceğine, şifa göreceğine, çok büyük sorunların altından büyük bir başarı kazanarak çıkacağına, ümitsizliğe, borçların ödeneceğine, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına delalet eder.

Rüyada çatı aktarmak gördüyseniz:

  • Kıskançlık krizine giren sevgiliniz ya da eşiniz, sizden kendisine daha fazla zaman ayırmanızı isteyebilir.

Rüyada çatı aktarmak ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine inanılır.

Rüyada kiremit aktarmak yaşama olan inancını tazeleyeceğine, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine işarettir.

Rüyada dam aktarmak önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, çok büyük mutluluklar yaşatacak bazı adımlar atacağına işaret etmektedir.

Rüyada savaş çatışma görmek evlat sahibi olunacağına, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına delalettir.

Rüyada çatışma çıktığını görmek üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine yorulmaktadır.

Rüyada çatıda kedi görmek masrafların bu dönemde artış göstereceğine, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine işaret eder.

Rüyada çatıda buz görmek en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada çatıdan düşeceğini görmek yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments