Rüyada dalından elma almak

Rüyada dalından elma almak hayırlı haberlere, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, maddi açıdan borçların ödeneceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, hatadan dolayı zarar edeceğine, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına, isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada dalından elma almak gördüyseniz:

  • Kaçmaya çalıştığınız şeylerle yüzyüze geleceksiniz.

Rüyada dalından yeşil elma koparmak hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, sorunların günden güne daha da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada dalında kırmızı elma görmek kısa sürede başarısının artacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına tabir olunur.

Rüyada elma dalı görmek kişinin sosyal çevresinin evliliğine olumlu katkılarda bulunacağına, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına ve bu yüzden çok sıkıntı çekileceğine işaret eder.

Rüyada elmayı dalından koparmak uğursuzlukların kol gezeceğine, verilen vaatlerin yerine getirileceğine işarettir.

Rüyada dalında yeşil elma görmek kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına, çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada dalından elma yemek kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına delalettir.

Rüyada dalından kırmızı elma koparmak rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına, çok zor bir duruma düşeceğine delalet eder.

Rüyada dalında elma görmek çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments