Rüyada dalında elma görmek

Rüyada dalında elma görmek kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine, kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, daha rahat para kazanacağına, insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada dalında elma gördüyseniz:

  • Yaratıcı olursanız maddi kazançlar veya karlı alışverişler söz konusu olabilir.

Rüyada dalından kırmızı elma koparmak işinin, gücünün ve şansının yaver gideceğine, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada dalından yeşil elma koparıp yemek ruhsal olarak zarara uğranacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine işarettir.

Rüyada dalından elma almak onlarla doyasıya vakit geçireceğine, bunun ticarette yaşanacak başarıya yansıyacağına inanılır.

Rüyada elmayı dalından koparmak yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, çok iyi kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağaç dalında elma görmek yaşlı bir kimsenin böyle bir rüya görmesi ise eceli ile vefat edeceğine, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada dalından yeşil elma koparmak tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına işarettir.

Rüyada dalından elma koparıp yemek huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve çok sevilip sayılacağına delalettir.

Rüyada dalında yeşil elma görmek hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments