Rüyada elma dalı görmek

Rüyada elma dalı görmek bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, bazı zorluklara ve kötü kişilere denk geleceğine, yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına, hayatının adeta cennete döneceğine, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına delalettir.

Rüyada elma dalı gördüyseniz:

  • Bazı dostlarınızın da hoş sürprizlerine karşı hazırlıklı olmalısınız.Her türlü kimseyle iyi ilişkiler kurabiliyorsunuz.

Rüyada ağaç dalında elma görmek böylece işlerini yoluna sokacağına, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine rivayet eder.

Rüyada dalından yeşil elma koparmak büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına işaret etmektedir.

Rüyada dalından yeşil elma koparıp yemek çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına işaret etmektedir.

Rüyada dalından elma toplamak sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına delalettir.

Rüyada dalında yeşil elma görmek hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına inanılır.

Rüyada dalından kırmızı elma koparmak işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine tabir olunur.

Rüyada dalından elma almak bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine işaret eder.

Rüyada dalında elma görmek her zaman merhametli biri olarak davranılacağına ve sevap işleneceğine, yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments