Rüyada birinin dalga geçtiğini görmek

Rüyada birinin dalga geçtiğini görmek karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, onların önüne geçeceğine, gelirin tükeneceğine, sevdiklerinin hayır ve dua ettiğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin dalga geçtiğini gördüyseniz:

  • Hayranlarınız veya sizi takdir eden kişiler artıyor.

Rüyada dalga geçildiğini görmek hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin dalga geçtiğini görmek hayatı boyunca rahat yaşayacağına, güzel günlerin sona ereceğine yorulur.

Rüyada dalga geçilmek aradığı aşkı bulacağına ve allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına alamet eder.

Rüyada birinin sizinle dalga geçtiğini görmek eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına delalet eder.

Rüyada okyanusta dalga görmek bir rahat yüzü görmeyeceğine, işlerinde verimsiz hale geleceğine ve çok darda kalacağına işarettir.

Rüyada gemide dalgalarla boğuşmak ruhen rahatlığa erileceğine, gelişeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birisiyle dalga geçmek işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına işarettir.

Rüyada köpük köpük dalga görmek üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına ve ne zaman başı sıkışsa hemen yardım edeceğine, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments