Rüyada dalga altında kalmak

Rüyada dalga altında kalmak kamyon eski ve küçükse girişilecek işten zarara uğramış bir şekilde çıkılacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, hayır getirecek bir yola girileceğine, kişinin gönlünün ferahlayacağına, ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine işarettir.

Rüyada dalga altında kalmak gördüyseniz:

  • Yakın dostlarınızı gücendirebilirsiniz.

Rüyada dev dalganın altında kalmak oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine yorulmaktadır.

Rüyada dalganın altında kalmak dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dalgaların altında kalmak ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan rüya sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dev dalgaların altında kalmak büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine işaret eder.

Rüyada deniz dalgalarının altında kalmak dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dalga altında kalmak büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, herkesi kendisine hayran bırakacak işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada deniz dalgasının altında kalmak fakir fukaranın karnının doyurulacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına inanılır.

Rüyada dalgalar altında kalmak çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments