Rüyada dalganın altında kalmak

Rüyada dalganın altında kalmak hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, aile hayatında sürekli tartışmaların olacağına, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine, yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine, geçimi zorluklarla kazanacağına, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dalganın altında kalmak gördüyseniz:

  • Altından kalkabileceğiniz kadarı için yola çıkmalısınız.

Rüyada dev dalgaların altında kalmak imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına alamet eder.

Rüyada dalganın altında kalmak ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine, kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada deniz dalgası altında kalmak âlim kimselerden feyz alacağına, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye alacağı büyük bir destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada dalgaların altında kalmak aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada deniz dalgalarının altında kalmak kişinin korkulardan, kuruntulardan, borçlardan, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, işlerinin yolunda gideceğine yorulur.

Rüyada dev dalganın altında kalmak büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına, güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine alamet eder.

Rüyada dalga altında kalmak ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına, borçlarının azalacağına delalet etmektedir.

Rüyada deniz dalgasının altında kalmak gün günden daha da kötüye gideceğine, gerçekleştirilmek istenen büyük hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments