Rüyada dev dalganın altında kalmak

Rüyada dev dalganın altında kalmak daha dingin, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, hedeflerini gerçekleştireceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına, kişinin her yere yetişmekte zorlanacağına, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, zorlukların çok kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada dev dalganın altında kalmak gördüyseniz:

  • Uzun süredir beklediğiniz bir haber sevindirici bir neticeyle size ulaşınca memnun olacaksınız.

Rüyada dev dalgaların altında kalmak sıkıntıların allah’ın izni ile son bulacağına, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına tabir olunur.

Rüyada dev dalganın altında kalmak yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine işarettir.

Rüyada dev dalgalar arasında kalmak duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına inanılır.

Rüyada dalga altında kalmak tartışma yaşayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, kavgalı durumların nihayete ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada deniz dalgasının altında kalmak fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına, kasasının ağırlaşacağına delalet eder.

Rüyada dalganın altında kalmak karanlıkların aydınlanacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına işaret eder.

Rüyada deniz dalgası altında kalmak yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dalgaların altında kalmak rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments