Rüyada duvar yıkılması görmek

Rüyada duvar yıkılması görmek onunla mutlu bir hayat kuracağına, bu kimsenin kendisini desteklemesi sayesinde işini yoluna koyarak bol kazanç elde edeceğine, makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine işarettir.

Rüyada duvar yıkılması gördüyseniz:

  • Ne istediğinize dikkat edin, hiçbirşey tarif edildiği gibi gelişmeyebilir.

Rüyada yıkılan duvarı örmek düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yıkılmış duvar görmek size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına, dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada yıkılan duvarın altında kalmak iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine delalettir.

Rüyada bir duvarın yıkıldığını görmek yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada binanın duvarlarının yıkıldığını görmek zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına, şükür içinde bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada evin duvarını yıkılmış görmek zaman zaman kişiyi ezeceğine, gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine işarettir.

Rüyada evin duvarının yıkılması görmek ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına delalet eder.

Rüyada evin duvarının yıkılmasını görmek rüya sahibinin hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments