Rüyada şehre tepeden bakmak

Rüyada şehre tepeden bakmak kaybettiği şeyi bulmasına, aynı zamanda rüya sahibinin, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, çok büyük insanlar arasına gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine yorulmaktadır.

Rüyada şehre tepeden bakmak gördüyseniz:

  • Veya güvendiğiniz bazı kişilerin güveninize layık olmadığını düşünmeye başlayabilirsiniz.

Rüyada şehre tepeden bakmak yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, onlara uyarak ve inanarak çok zorda kalacağına tabir olunur.

Rüyada tepeden şehre bakmak uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına ancak yaptığı hiçbir hamlenin gerektiği gibi bir şekilde etki etmeyeceğine, başarılı bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir şehre tepeden bakmak çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına ve büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine yorulur.

Rüyada şehre yukarıdan bakmak çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına ve çok mutlu bir hayat sürüleceğine delalet eder.

Rüyada yüksekten şehre bakmak sürekli yeni kimselerle tanışarak hayat deneyimlerini artıracağına, sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada şehre yüksekten bakmak onunla üzülüp, ağlayacağına, hasret giderileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına yorulur.

Rüyada dağın tepesinden bakmak neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına yorulur.

Rüyada denize tepeden bakmak uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments