Rüyada yüksek tepeden bakmak

Rüyada yüksek tepeden bakmak geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine, hatalı davranışları yüzünden ikaz edileceğine, aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, fırsat ve kazanç kapılarının artacağına, dilediği gibi yaşayacağına, ticaretin değer ve hız kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek tepeden bakmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda ilerlemenizi sağlayacak türlü parlak fikirleriniz olabilir.

Rüyada yüksek bir tepeden denize bakmak sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine ve borçlarından bu sayede kurtulacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına delalettir.

Rüyada yüksek tepeden bakmak ruhunun da şifaya kavuşacağına, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve rüyayı gören kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine delalet eder.

Rüyada yüksek tepeden denize bakmak işlerini yoluna koyacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına tabir olunur.

Rüyada yüksek bir tepeden bakmak haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tepeden şehre bakmak özellikle dini inancını daha da düzgün şekilde hayata geçireceğine, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tepeden bakmak işlerin yoluna gireceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada tepeden aşağıya bakmak bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada bir şehre tepeden bakmak iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine, yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments