Rüyada dağda mağara görmek

Rüyada dağda mağara görmek kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına, hayatının adeta cennete döneceğine işaret eder.

Rüyada dağda mağara gördüyseniz:

  • Finansal, hukuki, özel ya da sağlıkla ilgili sorumluluklarınızı ciddiye almalısınız.

Rüyada dağda mağara görmek sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine işarettir.

Rüyada ashabı kehf mağarasını görmek uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine alamet eder.

Rüyada mağara evi görmek kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, bir sebeple çalışma üstünde bazı fikir ayrılıkları yaşanacağına delalet eder.

Rüyada mağaradan geçmek makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada mağarada yaşamak amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mağarada olduğunu görmek inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine rivayet eder.

Rüyada aydınlık mağara görmek büyük sorumluluklar alacağı bir mevkiye yükseleceğine, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına yorulur.

Rüyada mağara girişi görmek aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments