Rüyada mağaradan geçmek

Rüyada mağaradan geçmek istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, rütbesinin yükseleceğine, zarar edilen çalışmaların kazanç getirir hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada mağaradan geçmek gördüyseniz:

  • İstikrarsız ya da anlayışsız kişiler ilerlemenizi engelleyebilir.

Rüyada mağaradan geçmek elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine ve yaptığı her çalışmanın hem kendisine hem etrafındaki insanlara çok büyük fayda sağlayacağına, aksiliklerin başgöstereceğine tabir olunur.

Rüyada hira mağarası görmek iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına delalettir.

Rüyada mağara kapısı görmek iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine, bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine tabir olunur.

Rüyada mağaradan çıkmak zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine ve bolluk içinde bir hayata sahip olunacağına, kısmetlerin ve işlerin açılacağına işarettir.

Rüyada mağaraya saklanmak sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mağarada su görmek ömrü boyunca mutlu olacağına ve maddi sıkıntı çekmeyeceğine, kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya işarettir.

Rüyada mağara evi görmek kazançlı işler yapacağına, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada hira mağarasına girmek sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, yaşamına bakacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments