Rüyada mağarada yaşamak

Rüyada mağarada yaşamak karamsarlığa düşeceğine, bereketli işler yapacağına, elde bulunan imkânların artacağına, toplum içinde kendine saygıdeğer bir yer sağlamak, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, başarı kaydedeceğine, zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına, hastalıkların haneden uzak olacağına işaret eder.

Rüyada mağarada yaşamak gördüyseniz:

  • Açık iletişim kurmak bundan sonraki adımınızı belirlemenizi sağlayabilir.

Rüyada mağarada yaşamak projenin gerçekleştirileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada denizde mağara görmek sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına yorulur.

Rüyada mağaradan geçmek endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, sıkıntılarına ortak olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mağarada uyumak beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevr mağarası görmek fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına ve eşler ya da sevgililer arasına kırgınlık ve uzun bir ayrılık süreci gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mağarada saklanmak şifa bulacağına, rüyayı gören kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada mağaraya saklanmak yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, geleceği için de kendisine cesaret vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada mağara kapısı görmek şeref ve rütbeye, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments