Rüyada dağ ve göl görmek

Rüyada dağ ve göl görmek verilen emeklerin karşılığını bulacağına, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, uğranılan zararın paylaşılacağına, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan rüya sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına delalet eder.

Rüyada dağ ve göl gördüyseniz:

  • B planı yapmanızda fayda var.

Rüyada dağda göl görmek bir daha kopmayacağına, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dağ ve göl görmek hayatın tadına varacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada hazar gölünü görmek insanlar tarafından sevilmesi ve sayılması sayesinde çok rahat edeceği bir pozisyona ulaşacağına, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına delalet etmektedir.

Rüyada gölde sırt üstü yüzmek tatsız haberlerin alınacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayatının da zorlaşacağına işarettir.

Rüyada gölde dolaşmak büyük sıkıntılar çekileceğine, sevgi ve hürmet göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada karanlık göl görmek ancak daha sonara rüyayı gören kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine alamet etmektedir.

Rüyada gölün içinde olmak neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine mal mülk sahibi olunacağına, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine alamet eder.

Rüyada yeşil bir göl görmek eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments