Rüyada dağda göl görmek

Rüyada dağda göl görmek bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine ve elde edilen kazançlar sayesinde bir işe sahip olunacağına, şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, rüya sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dağda göl gördüyseniz:

  • Arkaya bakmadan ilerlemelisiniz.

Rüyada dağ ve göl görmek başarısının ve mutluluğunun artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine delalettir.

Rüyada dağda göl görmek hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir inançla savaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına alamet eder.

Rüyada gölden karşıya geçmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada gölde elle balık tutmak aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada gölün ortasında ev görmek keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına delalettir.

Rüyada yemyeşil bir göl görmek rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, huzur ve saadet bulacağına delalet eder.

Rüyada kurumuş göl görmek ancak daha sonra ortaya çıkacak ve rüyayı gören kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine delalettir.

Rüyada gölde boğulduğunu görmek daha önce yaşanmış olan kötü olayların kısa zamanda çözüleceğine, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments