Rüyada dağ seyretmek

Rüyada dağ seyretmek hane halkı ile tartışma yaşayacağına, bir hastalıktan kurtulunacağına, eş, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, fakirliğinin biteceğine, hem dua alacağına yorulur.

Rüyada dağ seyretmek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yaptıklarınızın, sunduklarınızın veya tekliflerinizin öneminin farkında olmaması sizi üzebilir.

Rüyada dağları seyretmek gözünün de gönlünün de doyacağına, çok sevineceği olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada dağ seyretmek dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine delalet eder.

Rüyada dağı seyretmek hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Rüyada stadyumda maç seyretmek hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, toplumda iyi bir yer edineceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek yerden manzara seyretmek sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına delalettir.

Rüyada insanları seyretmek hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına yorulur.

Rüyada futbol seyretmek uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada televizyon seyretmek huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments