Rüyada muz bahçesi görmek

Rüyada muz bahçesi görmek ailede rızık yokluğuna düşeceğine, bereketli günler geçirileceğine, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine, yokluk içine gireceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına ancak durumunun düzeleceğine, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada muz bahçesi gördüyseniz:

  • İmajınızı, toplum içindeki duruşunuzu olumsuz etkileyebilecek sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada muz bahçesi görmek elindekileri de kaptıracağına, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına delalet eder.

Rüyada muz çalmak edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına inanılır.

Rüyada ağaçtan muz yemek trenin tünelden çıkması ise çalışma hayatında yaşadığınız zorlukların biteceğine, başının derde gireceğine delalettir.

Rüyada kırmızı muz görmek hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, daha müreffeh zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada olmuş muz görmek rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada muz portakal görmek herhangi bir sıkıntı yaşanıyorsa eğer yakın bir arkadaşın desteği ile çözüme kavuşturulacağına, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birine muz vermek mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına rivayet eder.

Rüyada çok muz görmek zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına, karlı yatırımlarının da kendisine büyük kazanç getireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments