Rüyada çorak tarla görmek

Rüyada çorak tarla görmek çok güzel bir mevkiye geleceğine, fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına, doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada çorak tarla gördüyseniz:

  • Sosyal hayatınızda bazı planlar yapmanız mümkündür.

Rüyada çorak tarla görmek istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine, hayallerine kavuşacağına işarettir.

Rüyada çorak toprak görmek işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, tecrübe sahibi bir kişiden alınacak fikirler sayesinde yapılan hatalardan ders çıkarılacağına tabir olunur.

Rüyada çorak arazi görmek evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, allah’ın lütuflarına ereceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına işaret etmektedir.

Rüyada çorak dağ görmek zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tarlada çiçek görmek hasret çekenlerin birleşeceğine, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine delalet etmektedir.

Rüyada tarla yeşillik görmek iyi bir zanaatkar olunacağına, atılan adımların zorluk yaratacağına alamet etmektedir.

Rüyada tarla ekmek yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, bu sorunların aile hayatına yansımasından ötürü çok büyük tartışmalar yaşayacağına, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tarlada kırmızı domates görmek gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments