Rüyada tarla yeşillik görmek

Rüyada tarla yeşillik görmek alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hem insanların sevgisini ve saygısını kazanacağına, istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına, sıkıntılarının kısa süreceğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, çok büyük ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve ileride yaşanacak çok daha kötü olayların önüne geçerek çok daha zorlaşmasını engelleyeceğine, kurulan ortaklıkların yeni kapılar açacağına, yaşanan ayrılıkların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Rüyada tarla yeşillik gördüyseniz:

  • İşleri tamamlayabilmeye ya da halletmeye çalışmalısınız.

Rüyada yeşil bir tarla görmek yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, rızkın ve kısmetin artacağına inanılır.

Rüyada tarlada yeşil pancar görmek huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına, kazançlı kapıların açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, işlerin canlanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine işarettir.

Rüyada yeşillenmiş tarla görmek ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada tarlada yeşil nohut görmek yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine inanılır.

Rüyada yeşil buğday tarla görmek kötü kişilerle karşılaşacağına, müjdeli olaylar yaşayacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine inanılır.

Rüyada yeşil çeltik tarlası görmek kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, çalışan sayısını artırarak, hem verimi yükselteceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına rivayet eder.

Rüyada tarlada yeşil biber görmek çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil salatalık tarlası görmek rızkının çeşitleneceğine, elinin bollaşacağına, insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments