Rüyada tarlada çiçek görmek

Rüyada tarlada çiçek görmek zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, kazancını arttıracağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına, onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına delalettir.

Rüyada tarlada çiçek gördüyseniz:

  • Yanlış hesaplar ya da farklı konularda farklı yanlışlar yaptığınız kişilere müdahale etmemelisiniz.

Rüyada çiçekli tarla görmek sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine delalettir.

Rüyada çiçek tarlasında koşmak zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına tabir olunur.

Rüyada tarlada çiçek toplamak verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine delalet eder.

Rüyada tarlaya çiçek ekmek fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz çiçek tarlası görmek büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, işinin başına geçeceğine işarettir.

Rüyada tarlada çiçek görmek sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına rivayet eder.

Rüyada mor çiçek tarlası görmek işlerinin eskisinden daha iyi ve daha kazançlı bir hal alacağına, aile hayatında çok güzel haberler alacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı çiçek tarlası görmek iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, ekmeksiz ve parasız kalacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments