Rüyada çorak arazi görmek

Rüyada çorak arazi görmek olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, sahip olacağı hayattan da memnun olacağına, yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, kazancın sürekli artacağına, başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına işaret eder.

Rüyada çorak arazi gördüyseniz:

  • Mal, para ya da alışverişle ilgili bir konuda sinir bozucu gelişmeler olabilir.

Rüyada çorak arazi görmek aylık gelirinin artacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine rivayet eder.

Rüyada çorak toprak görmek allah’ın lütuflarına ereceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, hataların düzeltileceğine ve istenen her şeye kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada çorak tarla görmek işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çorak dağ görmek canının sağ olacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına delalettir.

Rüyada uçsuz bucaksız arazi görmek hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına, önemli fırsatları değerlendirmek yerine hevesle hareket edileceğine işarettir.

Rüyada arazide yürümek yeni malların alınacağına, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada engebeli arazi görmek hem mal ve para kaybedeceğine, projelerin büyük başarılar kazandıracağına alamet etmektedir.

Rüyada boş arazide yürümek yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, hayatından ve şansından yana razı geleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments