Rüyada tarla ekmek

Rüyada tarla ekmek aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, bolluk ve bereket geçireceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, iş hayatını hareketlendirecek gelişmeler yaşayacağına, yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına, onun mutlu olmasına vesile olacağına, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına delalet etmektedir.

Rüyada tarla ekmek gördüyseniz:

  • Şiddetli bir geçimsizlik, büyük bir kavga ya da benzeri bir şey meydana gelebilir.

Rüyada tarlaya yeşil soğan ekmek yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına delalet eder.

Rüyada tarlaya çiçek ekmek allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine, çok büyük bir acı duyacağına inanılır.

Rüyada tarlaya tuz ekmek ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada tarlaya kavun ekmek rüya sahibinin de bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek maddi anlamda kurtuluşu bulacağına, işinde de büyük başarılara imza atacağına delalet eder.

Rüyada tarlaya tohum ekmek çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine rivayet eder.

Rüyada tarlaya patates ekmek sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına delalet eder.

Rüyada tarlaya pirinç ekmek sevilen kişilerle kurulacak bir işle birlikte özgüvenin daha da artacağına, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına işarettir.

Rüyada tarlaya darı ekmek zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments