Rüyada çöp elbise atmak hayatı boyunca rahat yaşayacağına, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok para kazanılacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, ailenin büyüyeceğine, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına delalettir.
Rüyada eski elbiseleri çöpe atmak kişinin içinin daralacağına, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına yorulur.
Rüyada elbiseyi çöpe atmak solan yüzünün güleceğine, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına rivayet etmektedir.
Rüyada çöp elbise atmak maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine, eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına işaret eder.
Rüyada bir şeyi çöpe atmak yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına inanılır.
Rüyada çöpe bıçak atmak aldığı güzel haberin kısa süreceğine, duraklama yaşanacağına yorulur.
Rüyada balıkları çöpe atmak sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine ve ideallerine sımsıkı sarılacağına yorulur.
Rüyada eşyayı çöpe atmak kazançlı işlere girileceğine, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine yorulmaktadır.
Rüyada saçı çöpe atmak yapılan hataların telafi edileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına delalettir.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Pîr) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Pîr) Rüyalarınızı Bekliyor
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.