Rüyada çölde savaşmak

Rüyada çölde savaşmak başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine sıkıntıların ve zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine ve sevilen kişilerle çok büyük mutluluklar yaşanacağına, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına işaret eder.

Rüyada çölde savaşmak gördüyseniz:

  • Zor bir karar almanız gerekebilir.

Rüyada çölde savaşmak eşlerin ayrılacağına, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına yorulur.

Rüyada çölde yürüdüğünü görmek sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına delalettir.

Rüyada çölde ağaç görmek rahatın kaçacağına, zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine delalet eder.

Rüyada çölde deveye binmek bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, işinden uzaklaşacağına inanılır.

Rüyada deniz ve çöl görmek hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına rivayet eder.

Rüyada çölde göl görmek el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, rakiplerin geride bırakılacağına rivayet eder.

Rüyada kendini çölde görmek çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine, yollarının açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada çölde namaz kılmak sürekli insanları şaşırtan projelere imza atacağına, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments