Rüyada çölde göl görmek

Rüyada çölde göl görmek zor durumda kalacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, şansın yüzüne güleceğine, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, her şeyin yolunda gideceğine, kazancın artacağına rivayet eder.

Rüyada çölde göl gördüyseniz:

  • Yeni şeylere başlamak, insanlardan bazı şeyler istemek veya yeni projeleri yürürlüğe koymak gibi şeylerden kaçınmalı, bunun yerine elinizde olanları düzeltmeye, tamamlamaya gayret etmelisiniz.

Rüyada çölde göl görmek hayallerin gerçekleşeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, çalışma hayatında çok yeni bir sayfa açacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada çölde kaybolmak çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, işlerinin bozulacağına tabir olunur.

Rüyada çöl görmek inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına işaret eder.

Rüyada çölde yağmur yağdığını görmek bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına alamet eder.

Rüyada çöle gitmek iş hayatınızda sizi çekemeyen kişilere, hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına yorulur.

Rüyada çöl kumu görmek övgü dolu sözler işiteceğine, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çölde ata binmek bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sahra çölünü görmek kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments