Rüyada ama ellemek

Rüyada ama ellemek sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, malvarlığının çok daha artacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, kendi işini kuracağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, küslerin ve dargınların barışacağına işaret eder.

Rüyada ama ellemek gördüyseniz:

  • Duygusal konular moralinizi bozabilir.

Rüyada ama ellemek kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine rivayet eder.

Rüyada hacca gitmek ama kabeyi görememek şanssızlığının ortadan kalkacağına, içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski ama güzel ev görmek daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, karşısına iyi insanların çıkacağına işaret eder.

Rüyada silahla karnından vurulmak ama ölmemek silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine inanılır.

Rüyada tabancayla vurulmak ama ölmemek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına ve rakiplerinin ulaşamayacağı kadar iyi ve kazanç getirecek işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kabeye gitmek ama görememek endişe verici bazı durumlar ile karşılaşılacağına, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına yorulmaktadır.

Rüyada kavga etmek ama vuramamak problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada amasya elması görmek gerçek ve kalıcı dostluklar edineceğine, sonra kendi işini kuracağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments