Rüyada çok yüksek yerde olmak

Rüyada çok yüksek yerde olmak eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli allah’a şükür edileceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine ve mal sahibi olacağına, onurlu bir hayat süreceğine, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, yapacağı işler sayesinde terfi alacağına inanılır.

Rüyada çok yüksek yerde olmak gördüyseniz:

  • Size bağlı kişilerle vakit geçirmeniz bazı görev veya sorumluluklarınızdan kurtulmanıza yardım edebilir.

Rüyada çok yüksek bir yerde durmak çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, yaptığı işin hafif ve kolay olacağına alamet eder.

Rüyada yüksek bir yerden aşağıya bakmak aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerde yemek yemek yaşanan para sıkıntılarının son bulacağına, onların bir dediğini iki etmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada yüksek yerden havuza düşmek ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek yerde namaz kılmak sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine, yaptığı hiçbir şeyden zevk alamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek yerden suya bakmak kara bulutların giderek kişi için her bir yeni günde yeni güzel gelişmelerin yaşanacağına, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerde olmak verilen emeklerin boşa gideceğine, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek bir yerde bulunmak bankadaki hesaplarının da kabaracağına, hayırlı bir terfi alınacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments