Rüyada yüzüne yağmur yağdığını görmek

Rüyada yüzüne yağmur yağdığını görmek maddi olarak çok rahat olunacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine ve stres atacağına, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine ve çevresindeki insanlar tarafından el üstünde tutulacağına inanılır.

Rüyada yüzüne yağmur yağdığını gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüzü, imajınızı, sağlığınızı, spor programınızı veya işinizle ilgili konuları ilgilendiren adımları atabilmeniz maddi başlıklara bağlı görünüyor.

Rüyada denizde yüzerken yağmur yağdığını görmek musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzüne yağmur yağdığını görmek stres ve sinirden uzak durulacağına, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzüne yağmur yağmak yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, onları büyük bir mutluluk ve heyecan içinde karşılayacağına delalet eder.

Rüyada cama yağmur yağdığını görmek paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yağmur yağdırmak hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada denizin üzerine yağmur yağdığını görmek her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine inanılır.

Rüyada dışarıda yağmur yağdığını görmek yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine inanılır.

Rüyada mezarlıkta yağmur yağdığını görmek sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments