Rüyada yağmur yağdğnı görmek

Rüyada yağmur yağdğnı görmek hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine, işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada yağmur yağdğnı gördüyseniz:

  • Evinizi veya ticari konuları ilgilendiren başlıklarda bazı değişiklikler ya da yepyeni düzenlemeler yapılması gerektiğini gözlemleyebilirsiniz.

Rüyada gök gürültülü yağmur yağdığını görmek ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre delalet etmektedir.

Rüyada çok hızlı yağmur yağdığını görmek fırsatların büyük kazançlar getirecek şekilde kullanılacağına, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına işarettir.

Rüyada üstüne yağmur yağdığını görmek birlikte çok kazanç sağlayacak bir işe gireceklerine, rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, yanlış adımlar atacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çok fazla yağmur yağdığını görmek bir sebeple kendisine yardımcı olması gerektiğine ve o zaman herhangi bir sorun ile karşılaşmadan problemlerinin çözüleceğine, maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına delalettir.

Rüyada sürekli yağmur yağdığını görmek sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya rivayet eder.

Rüyada yağmurun hızlı yağdığını görmek yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yağmur yağdığını ve şimşek çaktığını görmek kırgınlıklar yaşanacağına, zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına delalettir.

Rüyada yağmur ve kar yağdığını görmek yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, kime danışacağını bilemez olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments