Rüyada yağmur ve karın yağdığını görmek

Rüyada yağmur ve karın yağdığını görmek rahatsızlık yüzünden bir süre işlerden uzak durulacağına, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, yakın bir zaman içinde hayallerine kavuşacağına, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, rahatının yerine geleceğine, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer allah’ın izni ile düzeleceğine ve çok hayırlı bir kariyere sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada yağmur ve karın yağdığını gördüyseniz:

  • Duygusal durumlar nedeniyle demoralize olabilirsiniz.

Rüyada yağmur ve karın yağdığını görmek elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine, sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada karın yağdığını görmek iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına delalettir.

Rüyada çölde yağmur yağdığını görmek sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına, zor durumlarla karşı karşıya kalınacağına inanılır.

Rüyada cama yağmur yağdığını görmek hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına inanılır.

Rüyada yağmur yağmak başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine ve endişe ettiği problemlerin çözüme ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada denizde yağmur yağdığını görmek hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına alamet etmektedir.

Rüyada evine yağmur yağdığını görmek yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine, sahip olunan gücün kaybedileceğine delalettir.

Rüyada bulanık yağmur yağdığını görmek zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine, onlarla doyasıya vakit geçireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments