Rüyada koku koklamak

Rüyada koku koklamak sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, kendisini mutsuz edeceğine, ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, büyük başarılar kazanacağına ve etrafındaki insanlara ve akranlarına örnek olarak gösterileceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, hep yerinde sayacağına yorulur.

Rüyada koku koklamak gördüyseniz:

  • Politik davranmaya çalışmalısınız.

Rüyada koku koklamak eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına işaret eder.

Rüyada gül kokusu koklamak gözlerinin mutluluktan parlayacağına ve acılarının da dineceğine, yapılan hataların telafi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada güzel koku koklamak büyük bir makama geleceğine, çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada çok güzel koku koklamak bilgisi ve kültürlü oluşu sayesinde herkes tarafından itibar göreceğine, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına işarettir.

Rüyada cennet kokusu koklamak işten güçten elini eteğini çekeceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada ceket koklamak hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, sonra kendi işini kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğini koklamak amaçların gerçekleşmeyeceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarılıp koklamak seyahatlere katılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, kendisini kıskanan kişilerden birinin kötülük yapmak için attığı bir adımı kazançlı bir fırsata çevireceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments