Rüyada şehirde kaybolmak

Rüyada şehirde kaybolmak yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına, çok büyük mutluluk yaşanacağına, kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, kredi çekileceğine, saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada şehirde kaybolmak gördüyseniz:

  • Sizi şaşırtacak bir haber almanız ihtimali güçlüdür.

Rüyada bir şehirde kaybolmak sağlığının da bozulacağına, güvenli ve mutluluk dolu seyahate rivayet eder.

Rüyada başka bir şehirde kaybolmak çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına yorulmaktadır.

Rüyada şehirde kaybolmak esenliğe ve ferahlığa kavuşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına delalettir.

Rüyada büyük şehirde kaybolmak şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine, dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına yorulur.

Rüyada şehir ışıkları görmek iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, işlerinde çok başarılı olacağına alamet eder.

Rüyada kalabalık bir şehir görmek ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine, kusurların ve günahların telafi edileceğine tabir olunur.

Rüyada şehir dışına gitmek yaşanan ayrılıkların biteceğine, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada karanlık şehir görmek hayata karşı cesaretini kıracağına, işindeki bereketin de çoğalacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments