Rüyada çok fazla yağmur yağdığını görmek

Rüyada çok fazla yağmur yağdığını görmek rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına, maddi gücünün azalacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, her zaman hürmet göreceğine, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına işarettir.

Rüyada çok fazla yağmur yağdığını gördüyseniz:

  • Daha fazla para kazanmaya veya alışverişler esnasında kar elde etmeye odaklanmalısınız.

Rüyada çok fazla yağmur yağdığını görmek hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, iş güç sahibi olacağına, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine işarettir.

Rüyada çok fazla kar yağdığını görmek alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına inanılır.

Rüyada yağmur yağdırmak bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine tabir olunur.

Rüyada ormanda yağmur yağdığını görmek o kişiyi istese de hayatından çıkaramayacağına, hayatının daha kolay olacağına ve rüya sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yağmur ve dolu yağdığını görmek birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, nazara gelinecek başarılar elde edileceğine delalettir.

Rüyada berrak yağmur yağdığını görmek inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına, sıkıntılı durumlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada denizin üstüne yağmur yağdığını görmek evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine ve refah içinde yaşayacağına, bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına rivayet eder.

Rüyada evin içine yağmur yağmak yeni kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapacağına, unutulan bir sorunun başa bela olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments