Rüyada çok fazla gelin görmek

Rüyada çok fazla gelin görmek kıdem atlayacağına, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına, gücünü, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, sektöründe rakip tanımayacak kadar güçlü hale geleceğine delalettir.

Rüyada çok fazla gelin gördüyseniz:

  • Karşı taraf sizinle aynı fikirde olmasa dahi, belli ilişki, iş birliği, anlaşma veya düzenleme konularında kafanızda size ait fikirlere sahipsiniz.

Rüyada birden fazla gelin görmek keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına rivayet eder.

Rüyada çok fazla gelin görmek yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada çok fazla kan görmek büyük ve başarılı adımlar atacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, düşmanlarını bile affedeceğine işarettir.

Rüyada çok fazla alışveriş yapmak iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine işarettir.

Rüyada birden fazla adam öldürmek alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine, kısmetlerinin bollaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok fazla et görmek kendisine bol sohbet, neşe ve eğlence getirecek, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine delalettir.

Rüyada fazla el parmağı görmek sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada birden fazla dolunay görmek yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments